045-5458495 info@sb-gorenjec.nl
Selecteer een pagina

Schoonmaak van bedrijfsgebouwen in de regio Parkstad en Heuvelland

Wij verrichten alle voorkomende reinigingswerkzaamheden in en rondom uw bedrijf. Ook gebouwen zoals kantoren, scholen, zorg- en overheidsinstellingen, hotels en hotelkamers worden door ons onder handen genomen met een grondige reiniging. Het is uiteraard van belang om het reguliere schoonmaakonderhoud er in periodes achteraan te plannen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave en voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

Laat u gratis adviseren!

Glasbewassing en kozijnreiniging

We reinigen uw ramen en u krijgt de reiniging van bijbehorende kozijnen er gratis bij. Tijdens het wassen gebruiken we alleen professionele wasproducten. We reinigen met de juiste wastechniek en met gebruik van milieuvriendelijke producten. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het milieu. Het reinigen van gevelelementen, de schoonmaak van veranda’s, trespa-afwerking en dakgoten behoort eveneens tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Kantoren schoonmaak

Een schoon kantoor is prettig voor uw personeel. Niet alleen zorgt het voor een betere sfeer, ook komt dit professioneler over op uw klanten. Het zelf schoonhouden van uw kantoor neemt veel tijd in beslag. Geef dit werk daarom uit handen aan onze schoonmaakspecialisten. Wij zorgen voor een hygiënische en schone werkomgeving.

Bel voor al uw reinigingswerkzaamheden in regio Parkstad en Heuvelland met 045-5458495.

Reiniging natuursteen en andere bestrating

Bestrating, beton en natuursteen reinigen we alleen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wij reinigen de bestrating rondom uw woning of bedrijf.

Sneeuwruimen

We zorgen voor een sneeuwvrije oprit en tuin. Met de winter voor de deur bieden we ons ook aan voor opruimwerkzaamheden van sneeuw. Zo kunt u tijdens de koudere dagen uw klanten en gasten zonder problemen verwelkomen.

Speciaal schoonmaakverzoek?

Heeft u speciale reinigingswensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Schoonmaakbedrijf Gorenjec VOF. We vertellen u meer over onze werkzaamheden en zorgen er graag voor dat uw bedrijfspand spik en span is.

Diensten

Reiniging en impregneren van muren
Zonnepaneelreiniging
Glasbewassing en kozijnenreiniging
Reiniging rolluiken
Reiniging tapijtvloeren
Reiniging kantoren
Schoonmaak en onderhoud van tuin & erf

Contact

Schoonmaakbedrijf Gorenjec VOF
Jeustraat 28
6367EW Voerendaal

E: info@sb-gorenjec.nl
T: 045 - 545 8495

KVK 63438054