045-5458495 info@sb-gorenjec.nl
Selecteer een pagina

Schoonmaker voor vloeronderhoud, glasbewassing en meer

Vette handjes op de ramen, rolluiken die u niet makkelijk schoon krijgt en die ene vlek op het tapijt als doorn in het oog: in het huishouden ligt altijd wel een schoonmaakklus op u te wachten. Schakel hiervoor Schoonmaakbedrijf Gorenjec VOF in en u heeft er geen omkijken meer naar.

Laat u gratis adviseren!

Glasbewassing en kozijnreiniging

We reinigen uw ramen en u krijgt de reiniging van bijbehorende kozijnen er gratis bij. Tijdens het wassen gebruiken we alleen professionele wasproducten. We reinigen met de juiste wastechniek en met gebruik van milieuvriendelijke producten. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het milieu. Het reinigen van gevelelementen, de schoonmaak van veranda’s, trespa-afwerking en dakgoten behoort eveneens tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Reiniging tapijtvloeren

Uw vloer wordt dagelijks, wekelijks of maandelijks afgenomen of gestofzuigd. Op een aantal van deze momenten worden uw vloeren intensief gereinigd. Van tevoren stellen wij de beste reinigingsmethode hiervoor vast. Zo kunnen wij uw tapijtvloeren en kleden behandelen door de Extraheer, de Spray of de Impregnatie methode toe te passen.

Extraheer methode

Water en reinigingsmiddel wordt met lage druk in uw tapijt gespoten en vervolgens weer opgezogen.

Spray methode

Wanneer uw tapijtvloer weer snel droog dient te zijn wordt de Spray methode ingezet. Uw tapijtvloer wordt ingespoten met reinigingsmiddel en vervolgens gereinigd met een éénschijfmachine en een bonnetpad.

Impregnatie methode

Om uw tapijt in het vervolg beter te wapenen tegen vervuiling en slijtage wordt een beschermlaag om de vezels van het tapijt toegevoegd.

Bel voor al uw reinigingswerkzaamheden in regio Parkstad en Heuvelland met 045-5458495.

Reiniging rolluiken

Wij reinigen alle soorten rolluiken met speciale voor rolluiken ontwikkelde reinigingsvloeistoffen, die de lak, het rubber en de kit niet aantasten. We gaan uiterst zorgvuldig te werk om vuil te verwijderen en de kleur weer op te halen. Een mooi en schoon rolluik is vaak de eyecatcher van uw woning of bedrijf.

Schoonmaak en onderhoud van tuin en erf

Niet alleen uw huis is belangrijk om schoon te houden, ook uw tuin en erf hebben zo nu en dan een grote schoonmaak nodig. Denkt u vooral aan een grote schoonmaak van uw tuin na bijvoorbeeld een lange winter, of aan mos, groenspan en ander vuil dat uw tuin bedekt. Om uw tuin en erf in goede staat te houden kunnen we voor u het onkruid, mos en groenspan verwijderen en overige opruimwerkzaamheden voor u overnemen.

Sneeuwruimen

We zorgen voor een sneeuwvrije oprit en tuin. Met de winter voor de deur bieden ons ook aan voor opruimwerkzaamheden van sneeuw.

Ramen wassen met osmosewater

Wat is Puur Water?

Het kraanwater – zoals dat bij iedereen door de leidingen stroomt – bevat, hoewel gezuiverd, nog steeds vele zouten en mineralen. Voorbeelden hiervan zijn kalk en chloor. Het pure water wat nodig is voor de telescoopglasbewassing wordt verkregen door een proces dat ‘omgekeerde osmose’ heet. Hierbij wordt het ‘gewone’ water door een semipermeabel (halfdoorlatend) membraan geperst. De zouten en mineralen blijven bij dit proces voor 98% in het membraan hangen, terwijl het puur verkregen water kan worden opgevangen en klaar voor gebruik is.

De voordelen van het osmosesysteem op een rij:

 • Hogere productiviteit (wel 2 tot 4 keer sneller).
 • Tot 15 meter hoogte werken mogelijk (4 à 5 etages hoog).
 • Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht.
 • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting en fonteinen, overkappingen (bijvoorbeeld serres en koepels).
 • Werkmogelijkheden voor twee personen tegelijkertijd.
 • Getoetste, veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
 • Geen val gevaar (voorsprong op de komende regelgeving).

Vloeronderhoud

Een aantal werkzaamheden die wij verrichten met betrekking tot vloeren:

 • Het schoonmaken en reinigen van linoleum, natuursteen en tegelvloeren.
 • Het schoonmaken en reinigen van tapijt en vloerkleden.
 • Het strippen en conserveren van linoleumvloeren.
 • Het schrobben van harde vloeren.

Reiniging en impregneren van muren

Gevels die geïmpregneerd of gereinigd moeten worden? Ook hiervoor kunt u tegenwoordig terecht bij Schoonmaakbedrijf Gorenjec VOF.

Zonnepaneelreiniging

Wij reinigen ook uw zonnepanelen. Een regelmatig onderhoud van uw panelen is noodzakelijk om een hoog rendement te behouden en schade te voorkomen. Met gespecialiseerd materiaal zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen optimaal kunnen presteren, zonder dat u zelf op een ladder of op het dak dient te kruipen.

Diensten

Reiniging en impregneren van muren
Zonnepaneelreiniging
Glasbewassing en kozijnenreiniging
Reiniging rolluiken
Reiniging tapijtvloeren
Reiniging kantoren
Schoonmaak en onderhoud van tuin & erf

Contact

Schoonmaakbedrijf Gorenjec VOF
Jeustraat 28
6367EW Voerendaal

E: info@sb-gorenjec.nl
T: 045 - 545 8495

KVK 63438054